• Het Wintercircus voor de renovatie
  • Het Wintercircus voor de renovatie
  • Het Wintercircus voor de renovatie
  • Het Wintercircus voor de renovatie
  • Het Wintercircus voor de renovatie
  • De koepel van het Wintercircus voor de renovatie

Renovatie van het Wintercircus start in 2017

27 06 2016

De bouw- en milieuvergunningen voor de renovatie van het Wintercircus zijn binnen. De werken zullen starten in 2017 en twee jaar in beslag nemen.

Het gebouw wordt gerenoveerd volgens een ontwerp van het Atelier Kempe-Thill. Er is plaats voor kantoren en voor horeca op de bovenste verdieping. In de kelderruimte, onder de middenpiste, komt een rockzaal voor 500 personen. De middenpiste zelf wordt een overdekte publieke ruimte waar tal van activiteiten kunnen plaatsvinden.

Het gebouw zal grotendeels casco opgeleverd worden. Het is daarna aan de partners om het in te richten volgens de eigen noden en behoeften. De sfeer van de garage Mahy en het verleden van het gebouw als wintercircus blijven behouden.

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus