• Logo sogent

Sogent zoekt tekenaar

09 08 2017

Het Gentse stadsontwikkelingsbedrijf sogent voert het beleid van de Stad Gent op het gebied van stadsontwikkeling en vastgoedbeheer uit. Als autonoom gemeentebedrijf staat sogent garant voor kwalitatieve projectontwikkeling op het gebied van wonen, ondernemen en publieke ruimte en een efficiënt beheer van vastgoed. Samen met de Stad Gent, sociale huisvestingsmaatschappijen, particuliere ontwikkelaars en investeerders willen wij Gent uitbouwen tot een innovatieve, creatieve en duurzame stad waar het goed is om te wonen en te werken.

Om onze professionele dienstverlening te kunnen garanderen, zijn we op zoek naar een (m/v):

TEKENAAR

(niveau B1 – onbepaalde duur)

JOUW FUNCTIE:

je ondersteunt de projectverantwoordelijken en andere collega’s in de uitwerking van bouw- en gebiedsontwikkelingsprojecten op vlak van technische plannen en opmetingen. Dit houdt in het tekenen of reproduceren van plannen, maar ook het controleren en bijsturen van aangeleverde plannen en het zelf uitvoeren van eenvoudige opmetingen.
Daarnaast sta je ook in voor het actueel houden van GRB, GIS- en databestanden met betrekking tot de sogent-projecten, alsook voor het digitaal analyseren van het sogent-patrimonium. Daarover onderhoud je ook contacten met de Stad Gent en Digipolis.
Voor het OCMW-team ben je verantwoordelijk voor het ter beschikking stellen van recente  basiskaarten en luchtfoto’s en het beheer van de thematische gegevens. Het opmaken van brochures, folders en affiches zou naast het bouwkundige een fijne afwisseling kunnen zijn.
 

JOUW PROFIEL:

je hebt een relevant bachelordiploma en kan een eerste praktijkervaring in dergelijke functie voorleggen van minimum 2 jaar. Je beheerst de meest relevante tekenprogramma’s zoals o.a. Autocad en Civil 3D, GIS software zoals o.a.  ArcGIS of QGIS en de verschillende Office toepassingen. De kennis en kunde van ook creatieve tekenprogramma’s is een grote meerwaarde.

Zelfstandig en flexibel werken, oog voor detail en klantgerichtheid zijn uitermate belangrijk. Je voelt je mee verantwoordelijk voor de projecten waarin je collega’s ondersteunt en houdt niet van half werk.  

Je bent een enthousiast en dynamisch persoon. Je steekt graag de handen uit de mouwen, zowel bij opdrachten die je zelfstandig opneemt als bij opdrachten die je in team afwerkt.

Je voelt je verantwoordelijk voor de projecten waarin je collega's ondersteunt en houdt niet van half werk.

ONS AANBOD:

  • een boeiende job binnen een domein met een belangrijke maatschappelijke meerwaarde
  • een contract van onbepaalde duur
  • een marktconforme verloning
  • maaltijdcheques
  • groeps- en hospitalisatieverzekering
  • tussenkomst woonwerkverkeer

INTERESSE?

Solliciteer uiterlijk op 8 september door het verzenden van je kandidatuur met CV naar selectie@sogent.be.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Deborah Vernaeve op het nummer 09/269 69 99 of selectie@sogent.be. (niet aanwezig tussen 14/8 en 5/9)

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus