Te koop

Tabs

Omschrijving

Garagebox

In Gentbrugge, in het binnengebied afgebakend door de Kerkstraat, Vincent Evrardlaan en de Edmond Blockstraat stelt sogent één garagebox (G37) te koop.

Via een beveiligde inrijpoort in de Kerkstraat krijgt u toegang tot een nieuwbouw garagecomplex van afgesloten garageboxen. Dit binnengebied is bijkomend te voet/per fiets bereikbaar via 2 toegangspoorten gelegen in de Kerkstraat en in de Vincent Evrardlaan.

Prijs

€ 22.600,00 exclusief btw en kosten

Verkoop onder voorwaarden 

De verkoop van deze garagebox (G37) gebeurt via de opmaak van een rangschikking naar loopafstand langs de straat naar één van de drie toegangen tot het binnengebied van de garageboxen. De eigenaar wiens woning het dichtst ligt bij één van de drie toegangen krijgt voorrang. 

Elke kandidaat koper komt slecht in aanmerking om maximum 1 garagebox te kopen. Per wooneenheid kan eveneens slechts één garagebox worden verkocht. De omliggende buren kregen reeds de kans tot aankoop van een garagebox.

Inschrijving

U kan zich kandidaat stellen als koper door een reservatieformulier in te dienen. 

Het nodige reservatieformulier kan u downloaden onder het tabblad 'documenten'. 

Dossier indienen

De inschrijvingsperiode loopt vanaf 4 april 2017 tot en met 19 mei 2017. Op vrijdag 19 mei 2017 kan u uw dossier nog indienen tot 16u30. Dossiers met een poststempel van 19 mei 2017 worden nog in overweging genomen. Dossiers met een latere poststempel niet.

Als kandidaat-koper dient u het reservatieformulier op papier in bij sogent:

      sogent
      tav. Lieve De Reghel
      Voldersstraat 1
      9000 Gent

U kunt uw dossier ook opsturen per post.

Interesse?

Voor vragen in verband met de verkoop en inschrijving van deze garagebox (G37) kan u terecht bij Lieve De Reghel van sogent, E. Lieve.dereghel@sogent.be / T. 09 269 69 02

U vindt het reservatieformulier bovenaan terug onder het tabblad 'documenten'.

Kenmerken

Type: 
Garage
Prijs: 
€ 22.600,00
Adres: 
Kerkstraat 102
9000 Gent
België
Beschikbaar: 

na verlijden akte

Woning in Lochristiontdek
Hoeve in Zelzateontdek
Overzicht Budgetwoningenontdek