Te koop

Tabs

Omschrijving

Woonproject De Nieuwe Dokken

In het nieuwe stadsdeel rond de Oude Dokken bouwt ontwikkelaar Schipperskaai Development in samenwerking met sogent een 400-tal nieuwe woningen, met enkele buurtondersteunende functies. Deze nieuwe buurt aan de oostzijde van het Handelsdok kreeg de naam ‘De Nieuwe Dokken' mee. Meer informatie vindt u hier: www.denieuwedokken.be

In een eerste fase wordt de toren “Faar by Beel” in verkoop aangeboden. Deze toren wordt een echte landmark op de site, herkenbaar aan zijn groene kroon. Het gebouw heeft een gelijkvloers (met commerciële functie), drie kantoorlagen en daarboven tien bouwlagen met in totaal 43 appartementen. 

Beschikbaarheid

In de eerste fase worden er 35 marktconforme appartementen en 8 levensloopbestendige budgetappartementen verkocht.

Prijzen Budgetappartementen

Vanaf € 184.414,00* , exclusief btw en kosten.
* deze prijzen zijn exclusief btw, registratierechten, bijkomende kosten en vallen onder de voorwaarden van budgetwoningen.

Interesse?

Voor meer informatie voor de budgetappartementen kan u hieronder terecht per fase.

Voor vragen in verband met de inschrijving van een budget appartementen kan u terecht bij Lieve De Reghel van sogent, E. Lieve.dereghel@sogent.be / T. 09 269 69 02

Voor vragen in verband met de beschikbare woningen, kan u terecht bij de ontwikkelaar, Schipperskaai Development. Dat kan ofwel telefonisch op 0800/11-286 ofwel per mail via info@denieuwedokken.be.

Budgetappartementen Fase I

Te koop
'Faar By Beel' In een eerste fase wordt de toren “Faar By Beel” in verkoop...Lees meer

Kenmerken

Type: 
Project
Adres: 
Koopvaardijlaan 140
9000 Gent
België
Beschikbaar: 

bij oplevering

Hoeve in Zelzateontdek
Overzicht Budgetwoningenontdek
Woonproject Stapelpleinontdek