BELEIDSMEDEWERKER KWALITEIT

BELEIDSMEDEWERKER KWALITEIT

Samen vorm geven aan Gent. Daar gaan we bij sogent elke dag met veel goesting en expertise voor. Als stadsontwikkelingsbedrijf werken we aan een stad waar het aangenaam wonen, ontmoeten en werken is voor iedereen. Samen met onze partners realiseren we diverse stadsontwikkelings- en vastgoedprojecten over de hele stad.

Als expert en publieke ondernemer bouwen we aan een inclusieve, duurzame en mooie stad. Zo realiseren we een divers, sociaal én betaalbaar woonaanbod en ontwikkelen we toegankelijke gebouwen en sites waar ontmoeting centraal staat. Bovendien maken we werk van een mooie stad door de focus te leggen op kwalitatieve architectuur.

Werken bij sogent staat voor werken met veel autonomie en flexibiliteit en dat binnen een team van gedreven en betrokken collega’s.

Zin om mee te bouwen aan Gent?

We zijn op zoek naar een (m/v/x):

BELEIDSMEDEWERKER KWALITEIT

JOUW FUNCTIE: als beleidsmedewerker kwaliteit sta je mee in voor diverse beleidsondersteunende taken en geef je mee vorm aan onze organisatie van morgen. Vanuit deze staffunctie vervul je een belangrijke brugfunctie tussen onze organisatiedoelstellingen en de optimalisatie van onze processen en procedures. Je doet actief aan risicobeheer door doordacht om te gaan met (potentiële) risico’s en opportuniteiten zodat de organisatie er nog beter in slaagt om haar doelstellingen te realiseren. Je vertaalt de noden van de organisatie naar concrete initiatieven en coördineert de implementatie ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het stimuleren en sturen van het kwaliteitsbeleid binnen de organisatie. Je initieert rapporteringsmethodieken, werkt ze uit, evalueert ze en stuurt ze bij waar nodig. Je neemt het meldingsmanagement op binnen sogent en verzorgt het contact met de ombudsdienst van de Stad Gent.

Een ander belangrijk onderdeel van je functie is de coördinatie en opvolging van het subsidiebeheer van de projecten van sogent. Je werkt een opvolgingssysteem uit en behoudt zo een helikopterview over alle lopende subsidies. Je leert ook je weg kennen in het subsidielandschap met het oog op opportuniteiten voor sogent.

JOUW PROFIEL: je combineert drie jaar relevante werkervaring met een masterdiploma. Je hebt een basiskennis van projectmanagement, risicobeheer en/of rapporteringsmethodieken, of bent bereid deze kennis op te doen, dit geldt eveneens voor het subsidiebeheer. Vanuit een probleemoplossende houding denk je strategisch en conceptueel mee met de organisatie. Je bent steeds op zoek naar opportuniteiten en introduceert verbeteringsacties in vlotte dialoog met verschillende stakeholders. Je werkt proactief, hands-on en resultaatsgericht. Kennis van openbare besturen, hun werking en hun beslissingsprocedures is een pluspunt.

ONS AANBOD:

 • een boeiende en autonome functie binnen een maatschappelijk belangrijk domein
 • een functie voor onbepaalde duur
 • een marktconforme verloning volgens barema’s (Het bruto maandloon situeert zich tussen 2.980,38 € en 6.506,11 €. Relevante ervaring wordt gewaardeerd.)
 • maaltijdcheques van 8€ per gewerkte dag
 • tussenkomst woon-werkverkeer (openbaar vervoer en fietsvergoeding)
 • hospitalisatieverzekering
 • groepsverzekering
 • vergoeding gsm
 • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • flexibele werktijden en mogelijkheid tot telewerk
 • een ruim vakantiedagenpakket

Enthousiast?

Wij ook! Solliciteer uiterlijk op 31 januari 2022 door het verzenden van je gemotiveerde kandidatuur met cv waarin duidelijk je ervaring naar voor komt naar selectie@sogent.be. Maak daarbij ook melding van het vacaturenummer 2022/02.

Voor meer informatie over deze functie en voorwaarden kan je contact opnemen met Deborah Vernaeve op het nummer 09/269 69 00 of via selectie@sogent.be.