Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Sogent is vlot bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Kom je met de wagen, hou dan rekening met het mobiliteitsplan.

Openbaar vervoer

Kom je graag met de tram, neem dan tram 1, 4, 22 of 24 en stap af aan de halte Korenmarkt. Van daaruit is het 3 minuten wandelen naar sogent. Je kan ook opteren voor de tram met nummer 1 of 22 en afstappen aan de halte Kortemeer. Van daaruit is het 4 minuten wandelen naar sogent.

Neem je liever de bus, neem dan de bus 3, 17, 18, 38 of 39 en stap af aan de halte Korenmarkt. Van daaruit is het 6 minuten wandelen naar sogent.

Voor meer informatie of een routeplanning kan je terecht op de website van De Lijn.

Wagen

Sinds 3 april 2017 is in Gent het Mobiliteitsplan in voege. Sogent ligt net buiten het autovrije gebied. Onze werkplek in de Voldersstraat is dus nog steeds bereikbaar met de wagen. Je hebt hiervoor geen extra vergunning nodig.

Sinds 1 januari 2020 is de Gentse binnenstad een lage-emissiezone (LEZ). Ons kantoor valt binnen deze zone en is dus niet langer bereikbaar met elk type voertuig. Meer informatie over de LEZ kan je terugvinden via deze link.

Parkeren doe je best in een dichtbijzijnde ondergrondse parking, zoals parking Kouter (4 minuten wandelen) of parking Reep (6 minuten wandelen). Betalend parkeren in de Voldersstraat en de omliggende straten in de 'rode (duurste) zone' kan maximaal 3 uur.