Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Sogent is vlot bereikbaar per fiets en met het openbaar vervoer. Komt u met de wagen, dan houdt u best rekening met het mobiliteitsplan.

Openbaar vervoer

Komt u graag met de tram, neem dan tram 1, 4, 22 of 24 en stap af aan de halte Korenmarkt. Van daaruit is het 3 minuten wandelen naar sogent. U kunt ook opteren voor de tram met nummer 1 of 22 en afstappen aan de halte Kortemeer. Van daaruit is het 4 minuten wandelen naar sogent.

Neemt u liever de bus, neem dan de bus met nummer 3, 17, 18, 38 of 39 en stap af aan de halte Korenmarkt. Van daaruit is het 6 minuten wandelen naar sogent.

Op de website van De Lijn kunt u uw route plannen of de lijnen consulteren.

Wagen

Sinds 3 april 2017 is in Gent het Mobiliteitsplan in voege.

Sogent ligt net buiten het autovrije gebied. Onze werkplek in de Voldersstraat is dus nog steeds bereikbaar met de wagen. U hebt hiervoor geen extra vergunning nodig.

De weg hiernaartoe kan, afhankelijk van uw startpunt, wel gewijzigd zijn. Via deze routeplanner kunt u uw reisweg in kaart brengen rekening houdend met de huidige verkeersituatie. Niet alle GPS-systemen zullen meteen up to date zijn. U zet uw GPS in het centrum van Gent de eerste weken best uit.

Parkeren doet u best in een dichtbijzijnde ondergrondse parking, zoals parking Kouter (4 minuten wandelen) of parking Reep (6 minuten wandelen). Betalend parkeren in de Voldersstraat en de omliggende straten in de 'rode (duurste) zone' kan maximaal 3 uur.