Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Sogent is vlot bereikbaar per fiets en met het openbaar vervoer. Komt u met de wagen, dan houdt u best rekening met het mobiliteitsplan.

Openbaar vervoer

Komt u graag met de tram, neem dan tram 1, 4, 22 of 24 en stap af aan de halte Korenmarkt. Van daaruit is het 3 minuten wandelen naar sogent. U kunt ook opteren voor de tram met nummer 1 of 22 en afstappen aan de halte Kortemeer. Van daaruit is het 4 minuten wandelen naar sogent.

Neemt u liever de bus, neem dan de bus met nummer 3, 17, 18, 38 of 39 en stap af aan de halte Korenmarkt. Van daaruit is het 6 minuten wandelen naar sogent.

Op de website van De Lijn kunt u uw route plannen of de lijnen consulteren.

Wagen

Sinds 3 april 2017 is in Gent het Mobiliteitsplan in voege. Sogent ligt net buiten het autovrije gebied. Onze werkplek in de Voldersstraat is dus nog steeds bereikbaar met de wagen. U hebt hiervoor geen extra vergunning nodig.

Sinds 1 januari 2020 is de Gentse binnenstad een lage-emissiezone (LEZ). Ons kantoor valt binnen deze zone en is dus niet langer bereikbaar met elk type voertuig. Meer informatie over de LEZ vindt u via deze link.

Parkeren doet u best in een dichtbijzijnde ondergrondse parking, zoals parking Kouter (4 minuten wandelen) of parking Reep (6 minuten wandelen). Betalend parkeren in de Voldersstraat en de omliggende straten in de 'rode (duurste) zone' kan maximaal 3 uur.