2019/38: Exploitatie Wintercircus (concessie voor diensten)

For the English version: follow this link

Sogent gaat op zoek naar partners om samen het Gentse Wintercircus te beheren en uit te baten. Daartoe zullen de partners met sogent een vennootschap oprichten.

Tegen 2022 wordt het Gentse Wintercircus dé nieuwe ontmoetingsplek in het centrum. Rond het middenplein – dat voor iedereen toegankelijk is en waar allerlei activiteiten kunnen doorgaan – komt een hub voor technologiebedrijven, start-ups en scale-ups. Onder de middenpiste zit nu al een rockzaal met een capaciteit van een 500-tal personen klaar. Ook voor een café, restaurant,  foyer en communityruimtes worden momenteel – tijdens de tweede fase van de renovatie – ruimtes voorzien.

Om dit alles te realiseren, gaat sogent nu op zoek naar partners die vanaf eind 2021 de inrichting, invulling en uitbating van het Wintercircus in goede banen leiden en mee willen realiseren. Voor deze inrichtings –en exploitatieopdracht stapt sogent mee in een nieuwe vennootschap nl. een Special Purpose Vehicle (of ‘SPV’).

In deze selectieleidraad kan u alles terugvinden over het Wintercircus, de visie van sogent, de ambities voor dit project en de procedure tot deelname.

Uiterste datum voor het indienen van het kandidaatstellingsformulier is maandag 16 maart 2020 om 10u00.

De selectieleidraad kunt u hier downloaden na éénmalige registratie op deze website.

Contactpersoon: 
Rebecca De Vos
rebecca.devos@sogent.be
09 269 69 73