Bestek 2019/25: Groenaanleg en beregeningsinstallatie van het Getouw

Sogent bouwt in opdracht van de Stad Gent (mobiliteitsbedrijf) een Parkeergebouw op de voormalige UCO-site, heden genaamd het Getouw. Het parkeergebouw moet plaats bieden aan de werknemers van Labeur, Ateljee, Weerwerk en het dienstenbedrijf van stad Gent en OCMW, tewerkgesteld in de verbouwde UCO-loods.

Het parkeergebouw, een hellingbaangarage, zal plaats bieden aan 392 voertuigen. Op het gelijkvloers is er ruimte voor 42 afsluitbare parkeerplaatsen voor het dienstenbedrijf van de Stad en OCMW Gent. Op de verdiepingen komen 350 publieke parkeerplaatsen. Het parkeergebouw wordt opgebouwd in zes parkeerlagen. De in- en uitritten zullen zich bevinden langs de nieuwe Gaardeniersweg.

De opdracht, bestek 2019-25, betreft een vereenvoudigde onderhandelingsprocedure met voorafgaande bekendmaking voor het uitvoeren van groenaanleg en beregeningsinstallatie van het parkeergebouw. Aan verschillende gevels worden corten stalen plantenbakken opgehangen (voorzien buiten deze opdracht, in het perceel grondwerken, ruwbouw,... bij de pilootaannemer). De drainage, wortelfolie, isolatie- en vochthoudende platen, substraten, beplanting, beregeningsinstallatie, druppelleidingen, enz. zitten in het bestek groenaanleg en beregeningsinstallatie.

Zowel aan de Gaardeniersweg als aan de zijde van Ateljee, wordt zo in een groengevel voorzien. Klimplanten en struiken zullen zorgen voor een groene, met momenten bloemrijke gevel.

De uiterste indieningsdatum van de offertes is 15 september 2020 om 11u00. Er kan enkel elektronisch ingediend worden. Het bestek (en de bijhorende bijlagen) kunt u hier downloaden na een eenmalige registratie op deze website.

Contactpersoon: 
Annelies Anaf
annelies.anaf@sogent.be
09 269 69 67