Communicatieverantwoordelijke

Communicatieverantwoordelijke

Sogent, kort voor Stadsontwikkelingsbedrijf Gent, is het autonome gemeentebedrijf voor stadsprojecten en vastgoedbeheer in Gent.

Als expert en publieke ondernemer bouwen we publieke gebouwen zoals scholen en kinderdagverblijven, bedrijventerreinen, groene ruimtes en ontmoetingsplekken. We geven verwaarloosde panden en plekken nieuwe maatschappelijk relevante invullingen en stimuleren de bouw van betaalbare woningen. Daarbij zetten we sterk in op duurzaamheid en architecturale kwaliteit. Maar we durven ook innoveren en experimenteren.

Stadsontwikkeling is teamwerk. Met onze verschillende partners (de Stad Gent, sociale huisvestingsmaatschappijen, particuliere ontwikkelaars en investeerders) willen we Gent uitbouwen tot een stad waar het efficiënt werken, betaalbaar wonen en aangenaam verblijven is. Zin om mee te werken?

We zijn op zoek naar een (m/v/x):

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE

JOUW FUNCTIE: je bent verantwoordelijk voor de externe communicatie van sogent. Je werkt actief mee aan de corporate branding van de organisatie, zowel op vlak van de verschillende sociale media kanalen als op het gebied van de projecten en de werking van sogent. Je maakt op projectniveau communicatieplannen en -campagnes op en voert deze ook uit. Als content creator werk je aan zowel schriftelijke als audiovisuele inhoud voor de diverse kanalen: websites, sociale media, nieuwsbrieven en publicaties.

Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor de pers. Je stelt persteksten op, brengt hen in contact met de juiste medewerkers bij vragen en informeert hen geregeld over onze projecten.

De coördinatie van de opstelling van de tentoonstellingsruimte, het concept en de planning ervan behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden.

JOUW PROFIEL: je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in de richting communicatiemanagement, communicatiewetenschappen of journalistiek. Je hebt vier jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt een creatieve geest, met een vlotte babbel en pen, je bent een zelfstandige werker die initiatief durft nemen. Je beschikt over sterke coördinerende vaardigheden en kan organiseren als de beste. Je staat erop steeds kwalitatief werk af te leveren. Je hebt een grondige kennis van Microsoft Office en InDesign. Kennis van de werking van openbare besturen en hun beslissingsprocedures is een groot pluspunt.

ONS AANBOD:

  • een boeiende en autonome functie binnen een maatschappelijk belangrijk domein
  • een functie voor bepaalde duur (1 jaar), met optie vast
  • een marktconforme verloning volgens barema’s
  • maaltijdcheques
  • tussenkomst woon-werkverkeer
  • vergoeding gsm
  • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • flexibele werktijden
  • een ruim vakantiedagenpakket

Enthousiast?

Wij ook! Solliciteer uiterlijk op 24 januari 2021 door het verzenden van je gemotiveerde kandidatuur met cv waarin duidelijk je ervaring naar voor komt naar selectie@sogent.be.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met het onthaal van sogent op het nummer 09/269 69 00 of via info@sogent.be.