FINANCIEEL EN SUBSIDIE MEDEWERKER

FINANCIEEL EN SUBSIDIE MEDEWERKER

Het Gentse stadsontwikkelingsbedrijf sogent voert het beleid van de Stad Gent op het gebied van stadsontwikkeling en vastgoedbeheer uit.

Als autonoom gemeentebedrijf staat sogent garant voor kwalitatieve projectontwikkeling op het gebied van wonen, ondernemen en publieke ruimte en een efficiënt beheer van vastgoed.

Stadsontwikkeling is teamwerk. Met onze verschillende partners (de Stad Gent, sociale huisvestingsmaatschappijen, particuliere ontwikkelaars en investeerders) willen we Gent uitbouwen tot een stad waar het efficiënt werken, betaalbaar wonen en aangenaam verblijven is. Zin om mee te werken?

We zijn op zoek naar een (m/v/x):

FINANCIEEL EN SUBSIDIE MEDEWERKER

JOUW FUNCTIE:

Als lid van het financiële team bied je administratieve en financiële ondersteuning bij de verschillende taken van die dienst.

Dit houdt o.a. in het opmaken van bepaalde (financiële) rapporten en nota’s,  het inboeken van eenvoudige zaken in het boekhoudprogramma Exact, controleren van rekeninguitreksels, debiteurenbeheer en het opstellen van facturen. Daarnaast sta je zelfstandig in voor de coördinatie en administratieve opvolging van het subsidiebeheer van de projecten van sogent. Je stelt de subsidiedossiers op in samenwerking met de projectverantwoordelijken, volgt ze op en staat in voor de nodige rapporteringen daarover. Je werkt een opvolggingssysteem uit en behoudt zo een helikopterview over alle lopende subsidies. Je leert ook je weg kennen in het subsidielandschap met het oog op opportuniteiten voor sogent.

JOUW PROFIEL: 

Je hebt een bachelor diploma in een financiële richting of je combineert een eerste werkervaring binnen een financiële context met een bachelor diploma. Je hebt een grondige kennis van het Microsoft Office pakket, in het bijzonder met Excel, kennis van het boekhoudprogramma Exact is een groot pluspunt. Ook ervaring met het opmaken en opvolgen van subsidiedossiers is een meerwaarde maar geen must, bereidheid tot het verdiepen in dit onderwerp wel. Je bent een echte teamspeler, neemt graag initiatief, hebt (een analytisch) inzicht, bent punctueel en administratief sterk.

ONS AANBOD:

 • een boeiende en autonome functie binnen een maatschappelijk belangrijk domein
 • een functie voor onbepaalde duur
 • een marktconforme verloning volgens barema’s
 • maaltijdcheques
 • tussenkomst woon-werkverkeer (openbaar vervoer en fietsvergoeding)
 • hospitalisatieverzekering
 • groepsverzekering
 • vergoeding gsm
 • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • flexibele werktijden
 • een ruim vakantiedagenpakket

KLINKT ALS IETS VOOR JOU?

Laat het ons weten! Solliciteer door het verzenden van je gemotiveerde kandidatuur met cv waarin duidelijk je ervaring naar voor komt naar selectie@sogent.be. Vermeld daarbij zeker de functietitel in het onderwerp van je mail.

Voor meer informatie over deze functie en voorwaarden kan je contact opnemen met Deborah Vernaeve op het nummer 09/269 69 00 of via selectie@sogent.be.