Budgetappartementen

CAAAP ND Zuidveld View Tournesol

De “Oude Dokken” is een stadsvernieuwingsproject vlakbij station Dampoort, gelegen rond drie oude scheepsdokken. Waar vroeger havenindustrie was, komt nu een gloednieuw stadsdeel met nieuwe woningen, een wijksporthal, scholen en veel groen. En dat op een boogscheut van het centrum. Al sinds 2004 is het project Oude Dokken volop in transitie, je ziet het gebied veranderen terwijl je erbij staat.

Op dit moment wordt er flink gebouwd aan de nieuwe woningen langs de Schipperskaai. Ze maken deel uit van “De Nieuwe Dokken”, het nieuwbouwproject van private ontwikkelaar Schipperskaai Development in samenwerking met sogent (het Gentse stadsontwikkelingsbedrijf). Hier komen in totaal een 400-tal nieuwe woningen met ook plaats voor enkele commerciële invullingen en ook heel wat groen.

(c) Caaap

Eén van de gebouwen binnen “De Nieuwe Dokken” krijgt de naam 'Tournesol'. In deze nieuwbouw komen er 61 appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers. Van deze 61 appartementen worden er 25 verkocht als levensloopbestendige budgetappartementen.

Beschikbare budgetappartementen & prijzen (incl. fietsplaats excl kosten):

  • 5 één-slaapkamerappartementen: € 241.015
  • 15 twee-slaapkamerappartementen: € 282.332
  • 5 drie-slaapkamerappartementen: € 316.763

Aankoop ondergrondse parking mogelijk.

Geïnteresseerde kopers kunnen zich gedurende de inschrijvingsperiode kandidaat stellen. De inschrijvingsperiode loopt van 2 mei 2023 tot en met 3 juli 2023.

Om in aanmerking te komen voor de aankoop van een budgetappartement dien je te voldoen aan volgende voorwaarden:

  1. Voorwaarde 1: Enige woning
  2. Voorwaarde 2: Maximaal en minimaal belastbaar inkomen

Interesse?

Denk jij in een aanmerkingen te komen voor de aankoop van een budgetappartement?

Neem dan vlug een kijkje op de website van De Nieuwe Dokken.

Projectontwikkelaars CAAAP en VAN ROEY Vastgoed bouwen en verkopen deze budgetappartementen op plan. Sogent verzorgt hierin enkel het nazicht van de kandidatuur.

CAAAP ND Zuidveld View 02 Final CROP