Medewerker huuringent

Medewerker huuringent

Samen vorm geven aan Gent. Daar gaan we bij sogent elke dag met veel goesting en expertise voor. Als stadsontwikkelingsbedrijf werken we aan een stad waar het aangenaam wonen, ontmoeten en werken is voor iedereen. Samen met onze partners realiseren we diverse stadsontwikkelings- en vastgoedprojecten. We staan in voor een gevarieerd, sociaal én betaalbaar aanbod op de woonmarkt en ontwikkelen toegankelijke gebouwen en sites waar ontmoeting centraal staat. Zo bouwen we samen aan een inclusieve, duurzame en mooie stad.

Huuringent is het stedelijk verhuurkantoor van de stad Gent en maakt deel uit van sogent. Het heeft als doel het aanbod en de betaalbaarheid van private huurwoningen te verbeteren.

Door hoofdhuurder te worden biedt huuringent haar eigenaars voldoende garanties op huurinkomsten en een goed onderhoud van de woning zodat zij de woningen zorgeloos kunnen verhuren. Huuringent verhuurt de woningen onder en geeft extra kansen aan alleenstaanden, grotere gezinnen en mensen met een bescheiden inkomen.

Zin om je schouders te zetten onder ambitieuze en maatschappelijk relevante projecten en zo mee vorm te geven aan Gent?

Ter versterking voor ons team huuringent zijn we op zoek naar een (m/v/x):

MEDEWERKER HUURINGENT (C1)

(Vacaturenummer 2022/09)

Als teamlid van huuringent zorg je mee voor de verdere groei van de vzw. Je staat in voor het (telefonisch) onthaal, uitleg over de basiswerking van huuringent en vragen van o.a. de (kandidaat-)huurders. Je volgt de algemene mailbox op en verzorgt de administratieve en digitale verwerking van de verschillende dossiers, zoals briefwisseling, sleutelbeheer, bestelbonnen, directiebesluiten, voorbereiden van plaatsbezoeken ….. Daarnaast organiseer je bezoekmomenten voor kandidaat huurders en voer je kleine bodetaken uit zoals het nemen van foto’s, uithangen van affiches en controlebezoeken. De wekelijkse zitdag waarbij kandidaat-huurders zich vrij kunnen inschrijven neem je voor je rekening.

Jouw profiel

Je hebt een diploma hoger middelbaar onderwijs en bij voorkeur ervaring in administratie.

Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken en kan goed overweg met Word en Excel. Het eigen maken van nieuwe IT-toepassingen schrikt je niet af.

Je bent iemand die graag samenwerkt. Je stelt je flexibel op om je collega’s te ondersteunen en bij te springen waar nodig.

Voeling met verschillende doelgroepen in een sociale context is een pluspunt.

Je beheerst vlot de Nederlandse taal en het schrikt je niet af om met anderstaligen te communiceren, praktische kennis van andere talen is dus een fijne meerwaarde.

Ons aanbod

Wij bieden een boeiende job binnen een werkzekere context met een goede work-life balans. Je werkt in een 38-uren week met glijdende uurrooster en ruim vakantiedagenpakket (35 dagen bij een voltijdse tewerkstelling).

Een overeenkomst van bepaalde duur tot en met 31 januari 2023, met een marktconforme verloning die rekening houdt met je relevante ervaring (vb. 5 jaar anciënniteit: min. 2.416,72€ bruto per maand).

Bijkomende extralegale voordelen: een volwaardige eindejaarspremie (13e maand), maaltijdcheques van 8€ per gewerkte dag en een werklaptop.

Een mooi kantoor in hartje Gent. Gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer of met de fiets. Daarnaast hebben we een telewerkbeleid waardoor je ook deels van thuis kan werken. We stimuleren duurzaam woon-werkverkeer: openbaar vervoer wordt integraal betaald door sogent en kan aangevuld worden met een (pendel)fiets van sogent. Voor wie zijn eigen fiets gebruikt voorzien we een fietsvergoeding (0,25€/km) en eco-cheques.

Een enthousiast team, gedreven en gepassioneerd om Gent uit te bouwen tot een stad waar het aangenaam wonen, ontmoeten en werken is voor iedereen.

Sogent is voor iedereen!

sogent gaat voluit voor gelijke kansen en waardeert diversiteit. We selecteren kandidaten enkel op basis van hun schitterende competenties. Je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, beperking, nationaliteit, … beïnvloeden je kans om mee te bouwen aan de stad niet.

Selectieprocedure

Na een selectie op basis van het CV word je uitgenodigd voor een gesprek waarin je jouw motivatie brengt en een aantal competenties aantoont via o.a. werkervaring, kennis van de functie-inhoud, … Er kan gevraagd worden om voorafgaand aan het interview een praktische proef voor te bereiden.

Alle geschikte kandidaten komen op een werfreserve terecht die minstens twee jaar geldig is.

Interesse?

Stuur dan je gemotiveerde kandidatuur met CV naar selectie@sogent.be, maak daarbij melding van het vacaturenummer 2022/09.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kan je contact opnemen met Michiel Hagenaars, coördinator huuringent via michiel.hagenaars@sogent.be.

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden of selectieprocedure kan je contact opnemen met Deborah Vernaeve via het nummer 09/269 69 32 of via deborah.vernaeve@sogent.be.

Voor meer informatie over sogent en onze projecten kan je een kijkje nemen op onze website www.sogent.be of op onze sociale mediakanalen (LinkedIn, instagram en facebook).