Een nieuwe start voor sogent

11 01 2018

Sogent neemt in 2018 een nieuwe start met een nieuw directiecomité waarbij Frank Van Goethem - voorheen financieel directeur - door de raad van bestuur werd aangesteld als waarnemend algemeen directeur en de drie teamverantwoordelijken - Rebecca De Vos, Stefanie Schreyen en Sofie Van Ginderachter - het directiecomité vervoegen.

De berichtgeving die eind 2017 in de pers verscheen, met klachten over de interne werking van sogent, dient gekaderd te worden binnen een jammerlijk escalerend conflict tussen twee directeurs, naar aanleiding waarvan de raad van bestuur besliste dat beide directeurs niet langer voor sogent kunnen werken.

Het vernieuwde directiecomité kreeg van de raad van bestuur de opdracht om sogent klaar te stomen voor de toekomst en de organisatiestructuur te optimaliseren. De eerste stap hierin is de uitvoering van een procesanalyse. Hiermee gaat sogent de uitdaging aan om, samen met haar partners, verder te groeien tot een vaste en belangrijke partner in Gent op vlak van stadsontwikkeling.

Sogent wenst u en haar partners alvast een succesvol 2018!

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus