• Visualisatie van het project Stapelplein

Lanceringsweekend verkoop Stapelplein

07 12 2016

In de Oude Dokken staat een nieuw woonproject in de steigers. Aan het Stapelplein, langs het water, verrijzen 170 woningen aangevuld met onder meer commerciële ruimtes en kantoren. Op 9 december start de verkoop met een heus lanceringsweekend.

Wonen aan het Stapelplein

Aan het Stapelplein in de Oude Dokken verrijzen ongeveer 170 woningen, aangevuld met onder meer commerciële ruimtes en kantoren. Tussen de nieuwe woningen en het Handelsdokcenter komt een parkje voor de buurt.

De woningen worden verspreid over vier gebouwen: een toren, twee zogenaamde palazzo’s en een parkvilla. De bouwaanvraag voor het torengebouw en de eerste palazzo is ondertussen ingediend, samen goed voor 16 grondgebonden woningen en 109 appartementen. Hiervan worden 9 woningen en 15 appartementen aangeboden als budgetwoning. Wie voldoet aan de voorwaarden, betaalt dan ongeveer 20 procent minder dan de marktprijs.

Lanceringsweekend

De verkoop van de eerste woningen van dit project gaat van start met een heus lanceringsweekend. Op 9 december 2016 van 14u tot 19u en op 10 en 11 december telkens van 10u tot 17u bent u van harte welkom op het Stapelplein voor meer informatie. U kunt ook alvast een kijkje nemen op de website http://www.stapelplein.be/

Sogent begeleidt de verkoop van de budgetwoningen. Daarover vindt u vanaf 9 december alle informatie op deze pagina.

De meest volledige en actuele informatie over het volledige projectgebied, vindt u op de website www.oudedokken.be 

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus