Opendeurweekend woonproject Stapelplein

07 02 2017

In de Oude Dokken staat een nieuw woonproject in de steigers. Aan het Stapelplein, langs het water, verrijzen 170 woningen aangevuld met onder meer commerciële ruimtes en kantoren. Kom tijdens het opendeuweekend op 17, 18 en 19 februari alles te weten over de verkoop van de woningen.

Wonen aan het Stapelplein

Aan het Stapelplein in de Oude Dokken verrijzen ongeveer 170 woningen, aangevuld met onder meer commerciële ruimtes en kantoren. Tussen de nieuwe woningen en het Handelsdokcenter komt een parkje voor de buurt.

De woningen worden verspreid over vier gebouwen: een toren, twee zogenaamde palazzo’s en een parkvilla. De bouwaanvraag voor het torengebouw en de eerste palazzo is ondertussen ingediend, samen goed voor 16 grondgebonden woningen en 109 appartementen. Hiervan worden 9 woningen en 15 appartementen aangeboden als budgetwoning. Wie voldoet aan de voorwaarden, betaalt dan ongeveer 20 procent minder dan de marktprijs.

Openingsweekend

Op 17, 18 en 19 februari 2017 is er een opendeurweekend waar geïnteresseerden alles te weten kunnen komen over de beschikbare woningen (zowel marktconforme woningen als budgetwoningen). U bent van harte welkom op 17 februari van 16u tot 18u en op 18 en 19 februari telkens van 10u tot 17u. U kunt ook alvast een kijkje nemen op de website http://www.stapelplein.be/

Sogent begeleidt de verkoop van de budgetwoningen. Daarover vindt u vanaf 9 december alle informatie op deze pagina.

De meest volledige en actuele informatie over het volledige projectgebied, vindt u op de website www.oudedokken.be 

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus