• Logo sogent

Sogent zoekt een kwaliteitsverantwoordelijke

03 10 2018

Heb je kennis van klachtenmanagement, organisatiebeheersing en kwaliteitssystemen? Bekijk dan zeker deze vacature voor een contract van onbepaalde duur!

JOUW FUNCTIE: je staat in voor de verdere ontwikkeling van het kwaliteitsbeleid binnen de organisatie. Je coördineert het systeem van integrale kwaliteitszorg, beheert het managementhandboek, gaat actief op zoek naar optimalisatiemogelijkheden en helpt deze ook verder uit te werken. Je informeert en adviseert interne medewerkers over ontwikkelde systemen en technieken inzake de integrale kwaliteitsontwikkeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het meldingsmanagement van sogent en werk je samen met de ombudsvrouw van de Stad Gent voor het tweedelijnsklachtenbeheer. Je onderhoudt contacten met stad Gent rond kwaliteit en organisatiebeheersing. 

JOUW PROFIEL: je combineert 2 jaar relevante werkervaring met een masterdiploma. Je hebt kennis van klachtenmanagement, organisatiebeheersing en van de verschillende kwaliteitsprincipes- en systemen zoals IKZ, PDCA, EFQM en BSC. Je bent vertrouwd met de principes van duurzame bedrijfsvoering en je hebt een doorgedreven kennis van Excel. Kennis van openbare besturen, hun werking en hun beslissingsprocedures is een pluspunt. Zelfstandig werken, nemen van initiatief en overtuigingskracht typeren jouw persoon. Je bent tevens iemand die op basis van bekomen resultaten vlot conclusies kan trekken en acties kan coördineren en/of introduceren om de werking van de dienst te verbeteren.

WIJ BIEDEN JOU:

▪ een boeiende job binnen een domein met een belangrijke maatschappelijke meerwaarde

▪ een contract van onbepaalde duur 

▪ een marktconforme verloning

▪ maaltijdcheques

▪ groeps- en hospitalisatieverzekering

▪ tussenkomst in woonwerkverkeer

INTERESSE? Solliciteer uiterlijk op 7 oktober per mail aan selectie@sogent.be, door het zenden van je CV met motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met sogent op het nummer 09/269 69 32.

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus