• Logo sogent

Sogent zoekt een projectassistent economische projecten

03 10 2018

Als projectassistent ondersteun je onze projectverantwoordelijken in de uitwerking van economische gebiedsontwikkelingsprojecten, zowel op administratief als bouwtechnisch vlak. Heb je een bachelordiploma, bij voorkeur met een link naar vastgoed of (technisch) bouw en een eerste werkervaring achter de rug? Combineer je dat met interesse in architectuur, bouw- en projectontwikkeling? Dan ben jij misschien wel onze man/vrouw!

Bepaalde duur – 2 jaar

JOUW FUNCTIE: je ondersteunt de (senior) projectverantwoordelijken in de uitwerking van economische gebiedsontwikkelingsprojecten, zowel op administratief als bouwtechnisch vlak. Je staat o.a. in voor de administratieve workflow die gepaard gaat met het verlenen van zakelijke rechten op economische gronden, alsook de communicatie over de ontwikkelingen op de gronden en de (bouw)technische opvolging van deelprojecten. Je schrijft diverse verslagen, besluiten en andere documenten met betrekking tot de projectuitvoering en overheidsopdrachten. Je beheert de data van de jou toegewezen projecten op de netwerkschijf.

JOUW PROFIEL: je hebt naast een bachelordiploma, bij voorkeur met een link naar vastgoed of (technisch) bouw, een eerste werkervaring. Je combineert interesse in architectuur, bouw- en projectontwikkeling met een grondige kennis van Microsoft Office. Je bent communicatief, zowel mondeling als schriftelijk en durft initiatief te nemen. Zelfstandigheid en flexibel inzetbaar naar taakinvulling is een must. 

ONS AANBOD:

▪ een boeiende job binnen een domein met een belangrijke maatschappelijke meerwaarde

▪ een contract van bepaalde duur van 2 jaar

▪ een marktconforme verloning

▪ maaltijdcheques

▪ tegemoetkoming in woonwerkverkeer

INTERESSE? Solliciteer uiterlijk op 25 oktober 2018 per mail aan selectie@sogent.be, met CV en motivatiebrief. Meer informatie over deze functie kan je verkrijgen bij Deborah Vernaeve op het nummer 09/269 69 00.

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus

Een nieuwe toekomst voor het Wintercircus