Marktconsultatie herontwikkeling UCB-site

MIO Zwijnaarde, dochtervennootschap van sogent, houdt een marktconsultatie in het kader van de herontwikkeling van de UCB-site. Op deze manier willen we de markt verkennen, inzicht krijgen in de belangstellende partijen en hen alvast op de hoogte brengen van de aankomende opdracht.

Nieuw
Contactpersoon
Deadline

30 november 2023 - 10:00

Dankzij haar unieke strategische ligging op de samenloop van de Schelde en de Ringvaart heeft de UCB-site een groot potentieel voor ontwikkeling tot een toekomstgericht, watergebonden bedrijventerrein.

Via een haalbaarheidsstudie brachten we de verschillende mogelijkheden voor de herontwikkeling van deze vroegere industriële site in kaart. Deze studie is bijna afgerond en er werd al een voorkeursscenario geformuleerd.

Op basis van dat voorkeursscenario houdt de opdrachtgever MIO Zwijnaarde (een dochtervennootschap van sogent) nu een marktconsultatie. Hiermee willen we eerst informatie verzamelen over de mogelijkheden en randvoorwaarden van gelijkaardige economische en logistieke ontwikkelingen. Op deze manier verkennen we de markt, krijgen we inzicht in de belangstellende partijen en kunnen we hen alvast op de hoogte brengen van de aankomende opdracht.

Wat wordt gevraagd?

Jouw mening en input op concrete vragen. Je vindt alle informatie op het einde van deze pagina terug in het hoofddocument RFI en bijhorende bijlages.

Download hier de marktconsultatie en bijlages

Download alles (6) (zip, 10,773 MB)
Hoofddocument RFI
(PDF, 492,012 KB)
Download
Bijlage 1 Toelichting Projectgebied b1
(PDF, 644,49 KB)
Download
Bijlage 2 Nota haalbaarheidsonderzoek b2
(PDF, 1,234 MB)
Download
Bijlage 3 Handleiding PPS kaaimuren b3
(PDF, 3,141 MB)
Download
Presentatie infomoment
(PDF, 5,726 MB)
Download
Infomoment vraag en antwoord
(PDF, 126,895 KB)
Download

Vul uw e-mailadres in om de documenten te downloaden.