Te koop

Tabs

Omschrijving

Budgetwoningen DEK

In het nieuwe stadsdeel rond de Oude Dokken bouwt ontwikkelaar Schipperskaai Development in samenwerking met sogent een 400-tal nieuwe woningen met enkele buurt-ondersteunende functies en het nodige groen. 

Deze nieuwe buurt aan de oost-kade van het Handelsdok kreeg de naam ‘De Nieuwe Dokken' mee. Voor meer toelichting en beelden over deze nieuwe buurt, die uitkijkt over de kade en de skyline van Stad Gent en met zijn uiterst duurzame inslag, kan u terecht op www.denieuwedokken.be

Vanaf 29 mei 2017 worden in dit project 7 budgetwoningen van het type “bel-etage” in verkoop aangeboden. Deze woningen bevinden zich op het centrale bouwveld en maken deel uit van het gebouwen-ensemble “Dek”, dat in totaal 31 woningen telt. Op het centrale bouwveld staan naast het “Dek” ook de toren “Faar by Beel” en het “Stadsgebouw”, dat een school, een buurtsporthal, een kindercrèche en een naschoolse opvang zal huisvesten. 

De 31 woningen in het gebouwen-ensemble “Dek” zijn van diverse types:
* 18 woningen worden verkocht door de projectontwikkelaar op de vrije markt: denieuwedokken.be.
* 7 budgetwoningen worden verkocht door de projectontwikkelaar, onder toezicht van sogent mbt de procedures. Over deze units vindt u op deze pagina alle informatie.
* 6 sociale koopappartementen zijn momenteel nog niet in verkoop.

Voor meer info en de nog beschikbare budgetwoningen binnen het project De Nieuwe Dokken DEK vindt u terug op onze vernieuwde website: www.budgetwoningen.gent

 

Kenmerken

Type: 
Woning
Adres: 
Koopvaardijlaan 140
9000 Gent
België
Beschikbaar: 

na voorlopige oplevering

Landbouwgrond in Zonnegemontdek
Landbouwgrond in Lede (Wanzele)ontdek
Bossen in Evergem en Knesselareontdek