Te koop

Tabs

Omschrijving

Budgetwoningen FAAR & DEK

In het nieuwe stadsdeel rond de Oude Dokken bouwt ontwikkelaar Schipperskaai Development in samenwerking met sogent een 400-tal nieuwe woningen met enkele buurt-ondersteunende functies en het nodige groen. 

Deze nieuwe buurt aan de oost-kade van het Handelsdok kreeg de naam ‘De Nieuwe Dokken' mee. Voor meer toelichting en beelden over deze nieuwe buurt, die uitkijkt over de kade en de skyline van Stad Gent en met zijn uiterst duurzame inslag, kan u terecht op www.denieuwedokken.be

In een eerste fase werd de toren “Faar By Beel” in verkoop aangeboden. Het gebouw heeft een gelijkvloers (met commerciële functie), drie kantoorlagen en daarboven tien bouwlagen met in totaal 43 appartementen. Waarvan er 35 op de vrije markt worden verkocht en 8 onder de voorwaarden van sogent als budgetappartement.
Hiervan is nog 1 budgetappartement van het type 1-slaapkamer beschikbaar.

In de 2de fase van dit project worden 7 budgetwoningen van het type “bel-etage” in verkoop aangeboden. Deze woningen bevinden zich op het centrale bouwveld en maken deel uit van het gebouwen-ensemble “Dek”, dat in totaal 31 woningen telt. Op het centrale bouwveld staan naast het “Dek” ook de toren “Faar by Beel” en het “Stadsgebouw”, dat een school, een buurtsporthal, een kindercrèche en een naschoolse opvang zal huisvesten. 

Voor meer info en de nog beschikbare budgetwoningen binnen het project De Nieuwe Dokken DEK vindt u terug op onze vernieuwde website: www.budgetwoningen.gent

 

Kenmerken

Type: 
Woning
Adres: 
Koopvaardijlaan 140
9000 Gent
België
Beschikbaar: 

na voorlopige oplevering

Residentie Bernmaaieontdek
Landbouwgrond in Zonnegemontdek
Landbouwgrond in Lede (Wanzele)ontdek