Te koop

Tabs

Omschrijving

Budgetwoningen Zeemanstuin

In het project Zeemanstuin, gelegen in het noordoosten van Gent, tussen Hogeweg, Scheeplosserstraat en Sint-Bernadettestraat, ontwikkelen Durabrik en Mevaco een nieuwe woonwijk van 53 budgetwoningen en 54 budgetappartementen, in verschillende fases. Die woningen en appartementen zijn volledig instapklaar en liggen op fietsafstand van het centrum van Gent.  

Beschikbaarheid 

In de eerste fase worden er 10 energiezuinige budgetwoningen en 21 budgetappartementen verkocht en in de tweede fase 11 energiezuinige budgetwoningen. Hiervan is er nog 1 budgetwoning met 3 slaapkamers beschikbaar en 1 budgetappartement met 2 slaapkamers.

In een derde fase worden er 20 energiezuinige budgetwoningen gelanceerd. 

Voor meer informatie en beschikbaarheid binnen deze fase kan u terecht op onze vernieuwde website: www.budgetwoningen.gent 

Wat zijn budgetwoningen?

Sogent wil in de stadsontwikkelingsprojecten van zichzelf en haar partners betaalbaar wonen mogelijk maken voor iedere Gentenaar. Hiervoor worden in deze woonprojecten minimaal 20 % van de woningen te koop aangeboden als budgetwoning.

Een budgetwoning is een woning die wordt verkocht aan een geplafonneerd tarief. Deze woningen zijn toegankelijk voor kopers die voldoen aan bepaalde voorwaarden, mbt inkomen en gezinssituatie. 

Meer info over budgetwoningen vindt u hier terug.

Interesse?

Voor vragen in verband met de inschrijving van een budgetwoningen voor het project Zeemanstuin kan u terecht bij Erjan Deljiu van sogent, E. Erjan.Deljiu@sogent.be / T. 09 269 69 82

Voor meer informatie met betrekking tot de beschikbaarheid kan u terecht op de website www.durabrik.be voor de budgetwoningen en op de www.bernmaaie.be voor de budgetappartementen. 

Kenmerken

Type: 
Woning
Prijs: 
€ 206.000,00
Adres: 
Fibulaplein 27
9000 Gent
België
Beschikbaar: 

na oplevering

Te koop - Handelshuis met tuin en garageontdek
Residentie Bernmaaieontdek
Landbouwgrond in Zonnegemontdek