Te Koop

Tabs

Omschrijving

GERESERVEERD: Eendrachtstraat 123-125

Ingevolge de beslissing van de Raad van Bestuur van sogent van 28 april 2021 gaat sogent over tot de verkoop van twee woonhuizen. Deze woningen worden verkocht onder het principe eerst komt, eerst maalt. Het goed bestaat uit twee kadastrale percelen.

Het goed geniet een uitzonderlijke ligging nabij het historische centrum van Gent, op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en horeca.

Bijzondere voorwaarde: verkoop met sloop- en heropbouwverplichting De koper wordt de verplichting opgelegd de panden te slopen en herop te bouwen conform volgende bepalingen;

  1. De koper dient de sloopwerken aan te vatten binnen de 18 maanden te rekenen vanaf het verlijden der authentieke akte.
  2. Bovendien dienen de volledige heropbouwwerken binnen de 3 jaar te rekenen van het verlijden der authentieke akte voltooid te zijn.
  3. De koper zal sogent voor de aanvang van de werken de bekomen omgevingsvergunning overmaken alsook de start van de sloopwerken en de heropbouwwerken doorgeven via aangetekende zending.

De minimum prijs voor deze twee percelen bedraagt 265.000,00 euro.

Meer informatie kunt u terugvinden in de informatiebundel. 

Indien er verdere interesse is of vragen kunt u terecht bij Astrid Vandepitte van sogent via 09/269.69.70 - astrid.vandepitte@sogent.be

 

Kenmerken

Type: 
Woning
Beschikbaar: 

bij akte

Kleine halfopen woning op 984,47 m² grondontdek
Woning op 2.044 m² grond met ontwikkelingspotentieelontdek
TE KOOP met sloop- en heropbouwverplichtingontdek