Te koop

Tabs

Omschrijving

Perceel grond in Assenede

In opdracht van het OCMW van Gent gaat sogent over tot de verkoop van een perceel grond aan de Rijschootstraat te Assenede.

Beschrijving van het goed

ASSENEDE, EERSTE AFDELING ASSENEDE

Een perceel grond aan de Rijschootstraat kadastraal gekend als sectie D, nummer 1115 met een kadastrale oppervlakte van 14 a 10 ca (kadastraal inkomen 3 euro). Het perceel is niet verpacht.

Het perceel werd op 21 december 1995 belast met een ondergrondse inname voor de aardgasvervoerleiding Zomergem-Zelzate en een erfdienstbaarheid van toe- en doorgang ten behoeve van Fluxys. Op 16 juli 2008 werd een bebakeningsovereenkomst afgesloten met Fluxys voor het plaatsen van twee betonnen merkpalen van het type 3.

Voorwaarden

Aan deze verkoop zijn volgende voorwaarden verbonden:

Vraagprijs: 5.078,00 euro (exclusief registratierechten en aktekosten). Het goed wordt verkocht in de staat waarin het zich bevindt, met alle lijdende, heersende, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het goed zouden bezwaren. Alle kosten zijn ten laste van de koper.

Interesse?

Kandidaat-kopers dienen zich schriftelijk te melden ofwel per brief aan sogent, Voldersstraat 1, 9000 Gent ofwel via info@sogent.be.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij sogent via 09 269 69 00 of info@sogent.be.

Kenmerken

Type: 
Landbouwgrond
Prijs: 
€ 5.078,00
Adres: 
Rijschootstraat naast nummer 13
9960 Assenede
België
Zeemanstuin Fase 4 "Scheeplosser"...ontdek
Hoeve en landbouwgrond in Lierdeontdek
Hoeve met landbouwgronden in Nazarethontdek