Te koop

Tabs

Omschrijving

Residentie Bernmaaie

Budgetappartementen Zeemanstuin

In het project Zeemanstuin, gelegen in het noordoosten van Gent, tussen Hogeweg, Scheeplosserstraat en Sint-Bernadettestraat, ontwikkelen Durabrik en Mevaco een nieuwe woonwijk van 53 budgetwoningen en 54 budgetappartementen, in verschillende fases. Die woningen en appartementen zijn volledig instapklaar en liggen op fietsafstand van het centrum van Gent.  
Beschikbaarheid 
In de eerste fase worden er 10 energiezuinige budgetwoningen en 21 budgetappartementen verkocht en in de tweede fase 11 energiezuinige budgetwoningen. Hiervan is er nog 1 budgetappartement beschikbaarmet 2 slaapkamers.
In een derde fase werden er 20 energiezuinige budgetwoningen gelanceerd. 
Voor meer informatie en beschikbaarheid binnen de derde fase kan u terecht op de vernieuwde website; 
https://www.budgetwoningen.gent/

Lancering 'Residentie Bernmaaie'

Vanaf 1 oktober lanceert bouwbedrijf Mevaco in samenwerking met sogent een nieuwe fase binnen het project Zeemanstuin.
In deze fase worden 21 betaalbare en kwalitatieve appartementen met een hoog isolatieniveau en oog voor een laag energiepeil aangeboden.
De appartementen bestaan uit 1,2 of 3 slaapkamers met een oppervlakte variërend tussen 64m² en 103m². 
 
Voor meer informatie en beschikbaarheid binnen deze fase kan u eveneens terecht op onze website: https://www.budgetwoningen.gent/
Wat zijn budgetwoningen?
Sogent wil in de stadsontwikkelingsprojecten van zichzelf en haar partners betaalbaar wonen mogelijk maken voor iedere Gentenaar. Hiervoor worden in deze woonprojecten minimaal 20 % van de woningen te koop aangeboden als budgetwoning.
Een budgetwoning is een woning die wordt verkocht aan een geplafonneerd tarief. Deze woningen zijn toegankelijk voor kopers die voldoen aan bepaalde voorwaarden, mbt inkomen en gezinssituatie. 

Interesse?
Voor vragen in verband met de inschrijving van een budgetwoningen voor het project Zeemanstuin kan u terecht bij Erjan Deljiu van sogent,
E. Erjan.Deljiu@sogent.be / T. 09 269 69 82
Voor meer informatie met betrekking tot de inschrijvingsprocedure en beschikbaarheid kan u terecht op de website  www.altro-vastgoed.be
 

Kenmerken

Type: 
Project
Prijs: 
€ 186.793,00
Adres: 
Bernmaaieweg 0
9000 Gent
België
Woning met weide in Nazareth, Deurlestraat 12ontdek
Hoeve met landbouwgronden in Nazarethontdek
Woonhuis met bijgebouwen in Oudenaarde (Heurne)ontdek