Matrozenstraat 28

Tabs

Omschrijving

TE KOOP met sloop- en heropbouwverplichting

Ingevolge de beslissing van de Raad van Bestuur van sogent van 25 november 2020 gaat sogent over tot de verkoop van een woonhuis. Deze beslissing is terug te vinden als bijlage bij de informatiebundel. De verkoop zal gebeuren via de procedure ‘bieden onder gesloten omslag’. Het goed bestaat uit één kadastrale perceel.

Met een centrale ligging nabij de stadsvernieuwingsprojecten ‘Oude Dokken’ en de Voorhaven, geniet het pand een goede ligging. Scholen, winkels en openbaar vervoer liggen op wandelafstand.  

Bijzondere voorwaarde: verkoop met sloop- en heropbouwverplichting

De koper wordt de verplichting opgelegd de panden te slopen en herop te bouwen conform volgende bepalingen;

A) De koper dient de sloopwerken aan te vatten binnen de 18 maanden te rekenen vanaf het verlijden der authentieke akte.

B) Bovendien dienen de volledige heropbouwwerken binnen de 3 jaar te rekenen van het verlijden der authentieke akte voltooid te zijn.

C) De koper zal sogent voor de aanvang van de werken de bekomen omgevingsvergunning overmaken alsook de start van de sloopwerken en de heropbouwwerken doorgeven via aangetekende zending.

Alle biedingen dienen bij sogent toe te komen uiterlijk vrijdag 19 februari 2021 om 15u. Laattijdig binnengebrachte biedingen zullen buiten beschouwing worden gelaten. Het minimum bod bedraagt 107.500,00 euro. 

Meer informatie kan u vinden in het bijgevoegd verkoopdossier of via

09/269.69.82 - erjan.deljiu@sogent.be