Te koop

Tabs

Omschrijving

Woning in Nazareth, Snepstraat 3

In opdracht van het OCMW van Gent gaat sogent over tot de verkoop van de woning gelegen te Nazareth, Snepstraat 3.

Beschrijving van het goed

Een woonhuis gelegen te Nazareth, Snepstraat 3. De percelen zijn kadastraal gekend als Nazareth, 1ste afdeling Nazareth, sectie G nummers 0 172C P0000 (493 m²) en 0172D P0000 (3.698 m²), samen 4.191 m². De percelen werden opgemeten door de heer Thomas Coucquyt, beëdigd landmeter-expert te Sint-Martens-Latem, op 7 mei 2019.

De woning bestaat uit een kelder, op het gelijkvloers uit een zitruimte, leefruimte, voutekamer, slaapkamer, badkamer, eetkamer, keuken, wasruimte, bureau, berging en een aangebouwde garage/atelierruimte. De zolderverdieping doet momenteel dienst als bergruimte. Achter de woning staan ook nog stallingen die dienst doen als berging. Momenteel is de bewoonbare oppervlakte 169 m² en de oppervlakte van de bijgebouwen 112 m². Tuin en weide met prachtig uitzicht.

De woning is in goede staat maar moet worden aangepast aan het hedendaags comfort. De woning valt binnen het ruimtelijk uitvoeringsplan zonevreemde woningen.

Minimumprijs 253.000,00 euro.

Verkoopprocedure ‘bieden onder gesloten omslag’

De woning wordt verkocht via de procedure ‘bieden onder gesloten omslag’. Meer informatie over de te volgen procedure kan worden teruggevonden in het verkoopdossier (onder tabblad documenten). Een bod uitbrengen kan enkel via de bijlagen van het verkoopdossier.

Biedingen indienen bij sogent uiterlijk dinsdag 29 oktober 2019 om 14u.

Bezichtiging

Sleutels af te halen bij notariskantoor na afspraak.

Beschikbaar

Vrij na betalen koopsom en kosten.

Meer informatie

sogent

 

Notaris Maarten Duytschaever

Woning in Nazareth, Oudenaardseheerweg 171ontdek
Hoeve met landbouwgronden in Nazarethontdek
Woonhuis met bijgebouwen in Oudenaarde (Heurne)ontdek