Vastgoedbeheerder

Vastgoedbeheerder

Samen vorm geven aan Gent. Daar gaan we bij sogent elke dag met veel goesting en expertise voor. Als stadsontwikkelingsbedrijf werken we aan een stad waar het aangenaam wonen, ontmoeten en werken is voor iedereen. Samen met onze partners realiseren we diverse stadsontwikkelings- en vastgoedprojecten. We staan in voor een divers, sociaal én betaalbaar aanbod op de woonmarkt en ontwikkelen toegankelijke gebouwen en sites waar ontmoeting centraal staat. Zo bouwen we samen aan een inclusieve, duurzame en mooie stad.

Zin om mee je schouders te zetten onder maatschappelijk relevante projecten en zo vorm te geven aan Gent?

Voor ons team vastgoed zijn we op zoek naar een gedreven

VASTGOEDBEHEERDER (B1)

Jouw functie

Sogent beheert haar eigen vastgoed in functie van projectontwikkeling, beheert de onroerende goederen in eigendom van OCMW en heeft tenslotte een eigen patrimonium aan gebouwen die op lange termijn in portefeuille zullen blijven.

Als projectbeheerder zal je ingezet worden voor één of meerdere van deze vastgoedprojecten waarvoor je van A tot Z optreedt als dossierbeheerder. Je hebt een divers takenpakket dat kan bestaan uit aan- en verkopen van onroerende goederen, opvolgen van dossiers rond erfpacht, opstal, pacht, huur, bruikleen, … Je gaat actief op zoek naar zowel tijdelijke als definitieve invulling van gebouwen en sites. Je onderhandelt over diverse contracten met externe partijen, treedt in overleg met stadsdiensten en volgt de gemaakte afspraken actief op. Je wordt het vaste aanspreekpunt in jouw projecten en zorgt voor een vlotte flow in het interne beslissingsproces.

Jouw profiel

Je hebt een bachelor-diploma in de richting vastgoed met een eerste ervaring in het werkveld of een bachelor-diploma in een andere richting met ruime, relevante ervaring in vastgoed of immo. Je bent administratief sterk onderlegd, werkt nauwkeurig en je staat erop steeds kwalitatief werk af te leveren. Je kan zelfstandig het werk organiseren, weet prioriteiten te stellen en bent communicatief, zowel schriftelijk als mondeling.

Ons aanbod

Sogent biedt je een boeiende en autonome job binnen een maatschappelijk belangrijke context. We werken graag innovatief, met kennis van zaken en inspelend op nieuwe inzichten en bieden daartoe diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast hechten we veel belang aan welzijn en een gezonde work-life balans. Zo bieden we flexibele werktijden, mogelijkheid tot telewerk en een ruim vakantiedagenpakket (35 dagen bij een voltijdse tewerkstelling).

Een overeenkomst van onbepaalde duur met een verloning die rekening houdt met je relevante ervaring (vb. starter vanaf 2.589,18€ - 5 jaar anciënniteit vanaf 2.834,97€ - 10 jaar vanaf 3.081,99€ bruto per maand). Daarnaast zorgen we voor een heel degelijke hospitalisatie- en groepsverzekering, een volwaardige eindejaarspremie, maaltijdcheques van 8€ per gewerkte dag, een (data-) abonnement voor mobiele telefonie, met driejaarlijkse tussenkomst bij aankoop van een GSM. We stimuleren duurzaam woon-werkverkeer. Openbaar vervoer wordt integraal betaald door sogent en kan aangevuld worden met een (pendel)fiets van sogent. Voor wie zijn eigen fiets gebruikt voorzien we een fietsvergoeding (0,25€/km) en ecocheques.

Selectieprocedure

Na een selectie op basis van het CV word je uitgenodigd voor een kort kennismakingsgesprek. Geschikte kandidaten worden in een volgende stap uitgenodigd voor een online psychotechnische screening die ongeveer een uur in beslag neemt. Als laatste stap word je uitgenodigd voor een praktijkcase met jurygesprek bij ons op kantoor. Alle geschikte kandidaten komen op een werfreserve terecht dat minstens twee jaar geldig is.

Interesse?

Stuur je gemotiveerde kandidatuur met CV naar selectie@sogent.be maak daarbij melding van het vacature nummer 2022/05. Solliciteren kan tot en met 31 juli 2022. Voor meer informatie over deze functie, de procedure of arbeidsvoorwaarden kan je contact opnemen met Deborah Vernaeve op het nummer 09/269 69 00 of deborah.vernaeve@sogent.be. Voor meer informatie over onze projecten neem een kijkje op onze website www.sogent.be.