VERANTWOORDELIJKE KWALITEIT EN BEDRIJFSPROCESSEN

VERANTWOORDELIJKE KWALITEIT EN BEDRIJFSPROCESSEN

Sogent, kort voor Stadsontwikkelingsbedrijf Gent, is het autonome gemeentebedrijf voor stadsprojecten en vastgoedbeheer in Gent.

Als expert en publieke ondernemer bouwen we publieke gebouwen zoals scholen en kinderdagverblijven, bedrijventerreinen, groene ruimtes en ontmoetingsplekken. We geven verwaarloosde panden en plekken nieuwe maatschappelijk relevante invullingen en stimuleren de bouw van betaalbare woningen. Daarbij zetten we sterk in op duurzaamheid en architecturale kwaliteit. Maar we durven ook innoveren en experimenteren.

Stadsontwikkeling is teamwerk. Met onze verschillende partners (de Stad Gent, sociale huisvestingsmaatschappijen, particuliere ontwikkelaars en investeerders) willen we Gent uitbouwen tot een stad waar het efficiënt werken, betaalbaar wonen en aangenaam verblijven is. Zin om mee te werken?

We zijn op zoek naar een (m/v/x):

VERANTWOORDELIJKE KWALITEIT EN BEDRIJFSPROCESSEN

JOUW FUNCTIE: als verantwoordelijke kwaliteit en bedrijfsprocessen geef je mee vorm aan onze organisatie van morgen. Vanuit deze staffunctie vervul je een belangrijke brugfunctie tussen onze organisatiedoelstellingen en de optimalisatie en digitalisering van onze interne processen en procedures. Je doet actief aan risicobeheer door doordacht om te gaan met (potentiële) risico’s en opportuniteiten zodat de organisatie er nog beter in slaagt om haar doelstellingen te realiseren. Je vertaalt de noden van de organisatie naar concrete initiatieven. Je coördineert de implementatie van die initiatieven.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het stimuleren en sturen van het kwaliteitsbeleid binnen de organisatie. Je initieert rapporteringsmethodieken, werkt ze uit, evalueert ze en stuurt ze bij waar nodig. Het meldingsmanagement binnen sogent en het contact met de ombudsdienst van de Stad Gent vormen eveneens een onderdeel van je functie.

JOUW PROFIEL: je combineert drie jaar relevante werkervaring met een masterdiploma. Je hebt een basiskennis  van projectmanagement, bedrijfsprocesanalysemethodes, risicobeheer en/of rapporteringsmethodieken, of bent bereid deze kennis op te doen. Vanuit een probleemoplossende houding denk je strategisch en conceptueel mee met de organisatie. Je bent steeds op zoek naar opportuniteiten en introduceert verbeteringsacties in vlotte dialoog met verschillende stakeholders. Je werkt proactief, hands-on en resultaatsgericht. Kennis van openbare besturen, hun werking en hun beslissingsprocedures is een pluspunt, alsook van de BBC-reglementering.

Ons aanbod:

 • een boeiende en autonome functie binnen een maatschappelijk belangrijk domein
 • een functie voor onbepaalde duur
 • een marktconforme verloning volgens barema’s
 • maaltijdcheques van 8€ per gewerkte dag
 • tussenkomst woon-werkverkeer (openbaar vervoer en fietsvergoeding)
 • hospitalisatieverzekering
 • groepsverzekering
 • vergoeding gsm
 • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • flexibele werktijden en mogelijkheid tot telewerk
 • een ruim vakantiedagenpakket

Enthousiast?

Wij ook! Solliciteer uiterlijk op 10 oktober 2021 door het verzenden van je gemotiveerde kandidatuur met cv waarin duidelijk je ervaring naar voor komt naar selectie@sogent.be.

Voor meer informatie over deze functie en voorwaarden kan je contact opnemen met Deborah Vernaeve op het nummer 09/269 69 00 of via selectie@sogent.be.