Terugkoppeling inrichtingsstudie site woonzorgcentrum De Liberteyt

De voorbije maanden voerde een studiebureau in opdracht van de Stad Gent een nieuw onderzoek uit met het oog op de inplanting van een woonproject op de site van het Woonzorgcentrum De Liberteyt. Het studiebureau ging aan de slag met de resultaten van de inspraakmomenten in december en januari. Samen met het studiebureau stellen we de resultaten van dat onderzoek graag aan je voor op vrijdag 28 juni 2024.

17/06/2024

Praktische informatie en programma

Waar: Woonzorgcentrum De Liberteyt, Vroonstalledries 22, 9032 Wondelgem

Wanneer: Vrijdag 28 juni 2024

Programma:

  • Inleiding door Tine Heyse, schepen van Milieu, Klimaat en Wonen
  • Toelichting onderzoeksresultaten door Tom Van Mieghem en Pieter Van Hecke, studiebureau Tussengoed
  • Achteraf kan je vragen stellen en kan je input geven op de verschillende scenario’s aan Tine Heyse, schepen van Milieu, Klimaat en Wonen en Rudy Coddens, schepen van Sociaal beleid, Armoedebestrijding, Gezondheid, Zorg, Seniorenbeleid en Financiën.

Inschrijven:

Schrijf je in voor één van de twee sessies via Gentinfo: digitaal via www.go.stad.gent/siteliberteyt of telefonisch op 09 210 10 10 (van maandag tot vrijdag, van 9 tot 17 uur).

  • 16.30 tot 18 uur (met schepen Heyse)
  • 19.30 tot 21.00 uur (met schepen Heyse en schepen Coddens)

Kom je liever gewoon kort even langs? Dan kan dat tussen 16.30 en 21 uur in de inkomhal van het Woonzorgcentrum. Daar kan je infopanelen met meer uitleg over het onderzoek bekijken.

Kan je er niet bij zijn?

Kan je er niet bij zijn op vrijdag 28 juni maar ben je toch benieuwd naar het onderzoek? Vanaf 28 juni kan je op de website het onderzoek raadplegen en een reactie achterlaten.