Licht uit, spot aan. Eindelijk valt het doek over de jarenlange renovatie van het Wintercircus. De nieuwe technologietempel wordt meteen ook dé plek voor culinaire én culturele hoogstandjes. In de 5 horecazaken is de geschiedenis van het gebouw nooit ver weg. Bakker Klaas zit gevestigd in de oude paardenmanege, Bar Bougie zit in de oude smeerputten van Garage Mahy en Sakas serveert Japanse tapas die er stuk voor stuk uitzien als eetbare kunstwerkjes. Op de vierde verdieping opent Bar Bassie, een knipoog naar de oude tv-serie Bassie en Adriaan.
De deuren van het Wintercircus zwaaien met gepaste schwung open van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september. Overdag zijn er wervelende circusacts, rondleidingen en een expo over de geschiedenis en de toekomst van dit gebouw. ‘s Avonds valt je mond open bij een klank- en lichtspektakel dat meteen laat zien waartoe de hoogtechnologische licht- en geluidsinstallaties in de Arena in staat zijn. Ontdek het volledige programma tijdens het openingsweekend hier.